Спарси разнели Лејкерсе

Сан Антонио у сред Стејплс центра нанео најтежо пораз Лејкерсима у сезони. Спарси добили Лејкерсе са 112:91 уз маестралну игру Тонија Паркера. Њујорку припао дерби Истока против Бостона. Минесота наставила са катастрофалним партијама уз сјајну игру Пековића.

Без Кобија Брајанта Лејкерси нису били достојан ривал Сан Антонију. Спарси су у сред Лос Анђелеса нанели најтежи пораз Лејкерсима победивши их 112:91. Маестрално је играо Тони Паркер који је уз 29 поена имао 13 асистенција, а пратили су га Тим Данкан са 19 и Ману Ђинобили са 15 кошева.

Код Лејкерса најбољи је био Ендру Бајнам који је постигао 21 поен, док су Гасол и Барнс убацили по 16 кошева. Због повреде на паркету није било Кобија Брајанта.

Њујорк Никси су додали гас у финишу лигашког дела сезоне. До нове победе су дошли у Месидону где су савладали старе ривале на Истоку Бостон Селтиксе резултатом 118:110.

Изузетну партију поново је пружио Кармело Ентони који је забележио трипл-дабл постигавши 35 поена, 12 скокова и 11 асистенција. Смит и Новак су убацили по 25 поена док је Чендлер убацио 20 поена.

У редовима Бостона најбољи је био Пол Пирс са 43 поена, док су остали били далеко иза њега.

Минесота Тимбервулфси настављају са катастрофалним партијама. Момци из Минесоте више и не личе на тим који је пре месец и по дана најавио да би могао да се докопа плеј офа. „Вукови" су забележили и 11. узастопни пораз у сезони, овога пута од Мемфис Гризлиса.

Ни сјајан учинак Николе Пековића од 16 кошева и 11 скокова није био довољан да се избегне пораз од 91:84. У тиму није било најбољег играча Кевина Лава, Рики Рубио је још раније повређен, док на Дарка Миличића тренер већ дуже време не рачуна.

Екипу Мемфиса је до победе предводио Руди Геј који је постигао 28 поена.

Резултати мечева НБА лиге:

Филаделфија - Индијана 97:102
Детроит - Кливленд 116:97
Њујорк - Бостон 118:110
Минесота - Мемфис 84:91
ЛА Лејкерс - Сан Антонио 91:112

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару