Булси се реванширали Никсима

Дуг од пре неколико дана је враћен, Чикаго Булси су савладали Њујорк Никсе. Бостон је дошао до важне победе против Мајамија, Саша Павловић постигао шест поена. Вашингтон повезао две победе. Овога пута Визардси су били бољи од Орланда. Весели уз пет поена имао девет скокова и једну асистенцију.

Чикаго Булси никоме нису остали дужни ове сезоне, па су се тако осветили и Њујорк Никсима за пораз од пре неколико дана. Екипа из „ветровитог града" тријумфовала је резултатом 98:86, а до победе је дошла без помоћи Дерика Роуза.

До новог тријумфа Булсе су предводили Хамилтон са 20 и Денг са 19 поена и десет скокова, а придружио им се и Бузер са 10 поена и девет скокова.

Никсима није помогао ни сјајни Кармело Ентони који је убацио 29 поена. Мело није имао велику помоћ саиграча па се уз њега истакао само још Тајсон Чендлер са десет поена и 15 скокова.

Бостон је дошао до велике победе над моћним Мајамијем. Селтикси су тријумфовали резултатом 115:107 и тако повезали и трећи узастопни тријумф.

Трио Пирс-Гарнет-Рондо функционисао је као у најбољим данима. Пол Пирс је убацио 27 поена уз седам скокова, Гарнет је постигао 24 коша и ухватио девет лопти док је Рондо уз 18 поена уписао и 15 асистенција. После дужег времена на паркету се нашао и Саша Павловић који је са нешто више од седам минута убацио шест поена.

У екипи Мајамија сјајан је био Леброн Џејмс који је постигао 36 кошева уз седам скоков и асистенција. Далеко иза њега били су Вејд са 20 и Чалмерс са 18 поена.

Претходно вече ће памтити и кошаркаши Вашингтона који су први пут у сезони повезали две победе. Визардси су на свом паркету триојумфовали над Орландом са 93:85.

Најбољи у победничком тиму био је Серафин са 24 поена и 13 скокова, док је Крофорд убацио 21 кош. Јан Весели је уз пет поена укњижио девет скокова и једну асистенцију.

Орландо је играо без Двајта Хауарда па је екипу водио Џамир Нелсон који је убацио 19 кошева.

Резултати утакмица:

Њу Џерси - Филаделфија 88:107
Далас - Сакраменто 110:100
Чикаго - Њујорк 98:86
Кливленд - Шарлот 103:90
Мајами - Бостон 107:115
Вашингтон - Орландо 93:85

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару