Читај ми!

Барселона на фајнал-фору

Кошаркаши Барселоне изборили су пласман на завршни турнир Евролиге у Истанбулу пошто су данас у Казању савладали домаћу екипу Уникса са 67:56 (17:19, 11:15, 18:11, 21:11). Макаби повео против Панатинаикоса са 2:1 и у четвртак на свом терену има меч лопту за пласман у Истанбул.

Екипу је до тријумфа предводио Хуан Карлос Наваро са 21 поеном, али је тријумфу допринео и италијански бек бразилског порекла Марселињо Уертас, који је свих девет поена постигао у последњој четвртини.

Коста Перовић играо је четири минута и за то време је имао два скока и један промашај из игре. Уникс је предводио Хенри Домеркант са 19 поена.

Каталонци су претходно добили оба меча на домаћем терену (78:66, 66:63).

Кошаркаши Макабија победили су у Тел Авиву браниоца титуле Панатинаикос са 65:63 и тако повели са 2:1 у четвртфиналној серији Евролиге.

Најефикаснији у победничком тиму били су Јогев Охајон са 12 и Девин Смит са 11 поена. Панатинаикос је предводио Мајк Батист са 13 поена, док су Ијан Вујукас и Ник Калатес постигли по 11.

Четврта утакмица игра се у четвртак, такође у Тел Авиву.

Завршни турнир Евролиге биће одржан од 11. до 13. маја у Истанбулу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије