Читај ми!

Водећи разочарали

Водеће екипе НБА лиге Чикаго булси и Мајами хит доживели су пораза у ноћи између понедељка и уторка, а до победе су стигли Бостон и Њујорк. Хитси забележили 13. пораз у сезони. Сјајна партија Пола Пирса, који је водио Селтиксе до победе са 36 кошева и 10 скокова.

Чикаго је изгубио на гостовању у Колораду, бољи од Булса били су Денвер нагетси, који су победили са 108:91. Тај Лосон предводио је домаћи тим са 27 поена. Ерон Афлало додао је 22 за 27. победу у сезони Денвера.

 

Код гостију, најбољи је био Су Џеј Вотсон са 17 кошева, а по 14 су убацили Џими Батлер, Џон Лукас и Карлос Бузер. Најбољи играч екипе из Чикага Дерек Роуз није играо. Чикагу је то 11. пораз у сезони уз 40 победа.

 

Мајами је поражен на гостовању у Индијанаполису, а бољи од тима са Флориде били су домаћи Пејсерси, који су тријумфовали са 105:90.

Индијану је до победе водио Дени Грејнџер са 25 кошева и девет скокова, а добро шутерско вече имао је и Дарен Колинс, који је дао 20 кошева уз одличан проценат шута.

 

Код Мајамија Двејн Вејд и Леброн Џејмс дали су по 24 коша, али нису имали расположених саиграча па су Хитси забележили 13. пораз у сезони.

Бостон је на гостовању у Шарлоту победио, једну од најслабијих екипа, Бобкетсе са 102:95 уз сјајну партију Пола Пирса, који је водио Селтиксе до победе са 36 кошева и 10 скокова. Кевин Гарнет додао је 24 поена за госте.

 

Код домаћих, којима је пораз био чак 40 у сезони, уз само седам тријумфа, истакао се Џералд Хендерсон са 21 поеном.

Њујорк никси су на свом паркету против Милвокија дошли до 25. победе у сезони. Они су тријумфовали са 89:80 а најефикаснији је био Кармело Ентони са 28 кошева, уз то је имао и 12 ухваћених лопти.

 

Тајсон Чендлер и Берон Дејвис додали су по 13 за победнике, док је код поражених резервиста Мајк Данливи био најбољи са 26 кошева.

Њујорк сада има по 25 пораза и победа и налази се на осмом месту у Источној конференцији. Уколико задрже ту позицију, Никси ће се наћи у плеј-офу.

 

Резултати одиграних утакмица:

Индијана - Мајами 105:90

Торонто - Орландо 101:117

Вашингтон - Детроит 77:79

Шарлот - Бостон 95:102

Њу Џерси - Јута 84:105

Њујорк - Милвоки 89:80

Чикаго - Денвер 91:108

Хјустон - Сакраменто 113:106 (продужетак) и

ЛА клиперс - Њу Орлеанс 97:85

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије