Читај ми!

Четири продужетка у Атланти

Кошаркаши Оклахоме победили су Мајами са 103:87 у великом дербију НБА лиге, предвођени Кевином Дурентом, који је меч завршио са 28 поена, девет скокова и осам асистенција. Ипак, утакмица вечери одиграна је у Атланти где су после чак четири продужетка Хокси савладали Јуту са 139:133.

У обрачуну тимова који важе за сигурне учеснике финала конференција, Оклахома је била боља и контролисала је рекет натеравши Мајами да има 21 изгубљену лопту. Тандер је у другом полувремену задржао Хит на само 38 поена. Мајами је предводио Двејн Вејд са 22 поена, док је Крис Бош имао 18, а Двејн Вејд 17.

Минесота је победила Денвер са 117:100, иако је играла без тројице стандардних првотимаца, бекова Рикија Рубија и Џеј-Џеј Барије, и центра Николе Пековића, који су повређени.

Тим је до победе предводио Кевин Лав са 30 поена и 21 скоком. Денвер је био без стартног бека Арона Афлаја и крила Данила Галинарија. Српски центар Дарко Миличић поново није улазио у игру.

 

Утакмица вечери одиграна је у Атланти где су домаћи Хокси после чак четири продужетка победили Јуту са 139:133.

Ово је била прва утакмица са четири продужетка у НБА после скоро 15 година. Атланта је одиграла трећу утакмицу у три дана, односно четврту у пет дана, а тим је поново предводио бек Џо Џонсон.

 

Он је меч завршио са 37 поена, али је данас на терену провео 55 минута, укључујући и последњих 37. Он је изборио и трећи продужетак и погодио победнички шут у последњем.

Јута је меч завршила без тројице стартера који су накупили по шест личних грешака. Од њих тројице, Ал Џеферсон је завршио утакмицу са 28 поена и 17 скокова, Пол Милсап са 25 поена и 13 скокова, а Си-Џеј Мајлс са 17 поена.

 

Мемфис је успео да заврши турнеју са једном победом, и то над ЛА Лејкерсима од 102:96.

Резултати утакмица одиграних у ноћи између недеље и понедељка:

Кливленд–Феникс 83:108

Минесота–Денвер 117:100

Бостон–Вашингтон 88:76

Атланта–Јута 139:133

Сан Антонио–Филаделфија 93:76

Оклахома–Мајами 103:87

Портланд–Голден Стејт 90:87

ЛА Лејкерс–Мемфис 96:102

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије