Булси бржи од сирене

Чикаго Булси наставили победнички стампедо. Нова жртва разјарених "бикова" Торонто Репторси којима је пресудио Луол Денг у последњим секундама продужетка. Атланта боља од Вашингтона, Радмановић убацио шест, Весели пет поена. Никси се вратили у борбу за плеј-оф победом над Детроитом.

Кошаркашки маратон Чикаго Булси су прекинули поготком Луола Денга у последњим тренуцима продужетка. „Бикови" су меч против Торонта добили резултатом 102:101 и тако су дошли до 40. победе у сезони.

И овај меч сјајни Булси су добили без најбољег играча Дерика Роуза који је и даље повређен. Одсуство Роуза искористили су Бузер, Денг и Вотсон, постигавши више од 20 поена. Бузер је био најбољи са 24 коша, док су Денг и Вотсон постиглои по један мање.

Код Торонта истакао се Калдерон са 20 поена и десет асистенција, исти број поена је убацио и Џејмс Џонсон.

Разлога за славље имали су и кошаркаши Атланте који су савладали Вашингтон са 95:92.

Најбољи у Хоксима био је Џош Смит који је постигао 20 поена док је Џонсон убацио 16 кошева. Владимир Радмановић је на паркету провео 17 минута и имао је учинак од шест поена, четири скока и две асистенције.

У редовима Вашингтона истакли су сеНене Хиларио и Џордан Крофорд са 21, односно 20 поена. Јан Весели је на паркету 15 минута, а за то време постигао је пет поена, ухватио је три лопте и укњижио једну асистенцију.

Њујорк Никси у финишу регуларног дела јуре позицију која их води у плеј-оф, па им победа над Детроитом пд 101:79 итекако значи у остварењу тог циља.

Никси су демонстрирали сјајну тимску игру у којој је најефикаснији био Студемајер са 17 поена, Чендлер и Ентони су убацили по два поена мање, док је Линпостигао 13 поена.

Резултати мечева НБА лиге:

Вашингтон - Атланта 92:95

Њу Џерси - Шарлот 102:89

Њујорк - Детроит 101:79

Чикаго - Торонто 102:101 (продужетак)

Хјустон - Далас 99:101 (продужетак)

Њу Орлеанс - Сан Антонио 86:89

Милвоки - Индијана 104:125

Голден Стејт - Сакременто 111:108

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије