Читај ми!

Врелина јача од сунца

Мајами наставља да меље све пред собом. Тим из вреле Флориде савладао је понос сунчане Аризоне, Финикс Сансе. Маестралну игру поново пружио Мајамијев "трио фантастико", Бош–Вејд–Џејмс. Лејкерси изгубили у Хјустону, Оклахома поклекла против Јуте.

Кошаркаши Мајамија побели су Финикс 99:95, док су Лос Анђелес Лејкерси поражени од Хјустона са 104:107 као и Оклахома које је изгубила од Јуте 90:97.

Мајами је код куће победио госте из Аризоне и наставио серију добрих резултата на свом терену. До 14 узастопне победе у Мајамију Хитси су дошли уз одличну игру Криса Боша који је убацио 29 поена и имао девет скокова и Двејна Вејда који је у завршници меча, када је домаћи тим прокренуо резултат, био врло ефикасан, а укупно је убацио 19 поена. Леброн Џејмс такође је носио игру свог тима и убацио 20 поена.

Код Финикса најбољи је био Грент Хил са 19 поена и седам скокова. Тиму из Аризоне, који има по 23 победе и пораза предстоји велика битка за место које води у плеј-оф.

Лејкерси су поражени у Хјустону, 18. пут у сезони, и поред добре игре Кобија Брајанта који је убацио 29 кошева. Шпански центар Пау Гасол убацио је 21 поен, али ни то није било довољно, јер су домаћини из Тексаса имали више расположених кошаркаша.

Најефиксанији су били Аргентинац Луис Скола и Кортни Ли са 23 коша који су имали добро шутерско вече. Хјустон сада има 25 победа и 22 пораза бориће се за место број осам и улаз у плеј-оф у Западној конференцији са Јутом, Финиксом и Минесотом.

Најбољи тим Западне конференције Оклахома доживела је 12 пораз у сезони на гостовању у Солт Лејк Ситију. Чак шесторица играча Јуте дали су десет и више поена, а предводио их је Пол Милсап са 20. Ал Џеферсон убацио је 16, а Демон Харис 15 за "џезере".

Код Оклахома Тандерса Расел Вестбрук дао је 23 коша, а Кевин Дурант убацио је 18 кошева.

У осталим мечевима Њујорк је савладао Торонто 106:87, Милвоки је победио Портланд 116:87, а Мемфис је надиграо Сакраменто 119:110. И други том из Лос Анђелеса, Клиперси, доживели су пораз. Од њих је била боља Индијана и победила 102:89.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару