Читај ми!

Булси распршили магију

Тренер Чикага Тим Тибодо ушао у књиге рекорда НБА лиге као тренер који је најбрже дошао до 100 победа. Жртва – Орландо. Булси играли без Дерика Роуза. Дирк Новицки са 33 поена и 11 скокова уништио Денвер. Реј Ален сјајан против Атланте. Хјустон отпустио Дерека Фишера.

И без Дерика Роуза, Чикаго је без проблема победио Орландо, који је за 48 минута успео да убаци свега 59 поена. Карлос Бузер убацио је 24 поена уз 13 скокова, Џон Лукас 20, а Лоул Денг 14 поена за победу Булса 85:59.

Орландо је "продао" чак 19 лопти, а додатни проблем за екипу са Флориде представља чињеница да већ шест узастопних четвртина не успевају да убаце више од 20 поена.

Двајт Хауард је убацио 18 поена уз 12 скокова.

Дирк Новицки је дао 33 поена, а Брендан Рајт 15 у победи Даласа, која би Денвер могла коштати пласмана у плеј-оф.

Да ствар буде гора по Денвер, кључни играч тима, бек Андре Милер у другој четвртини повредио је раме, док је Данило Галинари десетак минута касније поломио палац. Далас–Денвер 112:95.

За Далас, Винс Картер је убацио 14 поена, Џејсон Тери 10.

Арон Афало са 24 поена најбољи у екипи Денвера.

Реј Ален био је кључни играч у победи Бостона над Атлантом 79:76, тим пре јер је убацио две тројке у серији Селтикса 13:0 у последњој четвртини, а десет секунди пре краја убацио је оба слободна бацања и решио меч.

Бостон је после те серије имао предност од 73:58, али је Џо Џонсон "повукао" Хоксе са три тројке па је Атланта пришла на свега поен заостатка на 11,8 секунди пре краја, када је Ален убацио оба слободна бацања.

Ален је утакмицу завршио са 19 поена, Кевин Гарнет је убацио 16, а Пол Пирс 13.

Кливленд је, захваљујући 27 поена Тристана Томаса, успео да победи Нетсе 105:100, док је Филаделфија "разбила" Шарлот 105:80.

Минесота је покварила славље поводом "повлачења" дреса Криса Малина у Голден стејту. Тимбервулвси су победили 97:93, највише захваљујући сјајном Кевину Лаву који је убацио 36 поена уз 17 скокова.

У екипу Минесоте после повреде вратио се Никола Пековић са шест поена. За Вориорсе добра вест једино – 25 поена и девет скокова Дејвида Лија. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару