Уклета реклама

Испишите будућност, позивале су звезде "најкијеве" рекламе пред почетак Мундијала. Будућности, бар што се тиче Светског првенства, за њих више нема, јер су Дрогба, Канаваро, Руни, Рибери и Кристијано Роналдо неславно завршили такмичење. Неки, попут Риберија, чак срамотно. Роналдињо није ни добацио до првенства.

Ко је могао и да претпостави да ће све звезде "најкијеве" рекламе испасти до четвртине финала Мундијала. Уколико су се уопште докопали Јужне Африке, јер је Дунга одбио да позове Роналдиња. Али, Дрогбу, Канавара, Рунија, Риберија и Кристијана Роналда више нећете видети у овом такмичењу. Да извади флеке, "најки" је доснимио рекламу са Робињом.

Вејн Руни, скоро је извесно, после дебакла Енглеске у Јужној Африци неће завршити у приколици, али су творци чувене рекламе прилично верно предсказали будућност приказавши навијаче како цепају његове постере. Узгред, Руни је одржао час из лошег понашања, пошто је на пасја кола испсовао судију пред почетак такмичења.

Најгори избор "најки" је направио када је међу велике звезде уврстио Франка Риберија, и то после скандала са малолетном проститутком. У ужасној екипи Рајмонда Доменека, нападач Бајерна био је најгори - лош на терену и убитачан по морал екипе ван њега.

Остаје нерасветљено да ли је у свлачионици лупао шамаре Гуркуфу, или га је само вређао. Француска је осрамођена, а ни Рибери није прошао ништа боље.

Фабио Канаваро, који је у реклами имао улогу спаситеља италијанске репрезентације, у ставрном жиботу није учинио ама баш ништа што би бар мало загрејало срца владајућих првака света. Његова одбрана била је танка као и остатак тима, а одмах по повратку кући опростио се од репрезентације и побегао у Дубаи.

Кристијано Роналдо, такође, није урадио ништа величанствено. У режији "најкија" дао је гол Хомеру Симпсону. У стварном животу само несрећним Севернокорејцима у победи Португалије од 7:0. Против Шпаније готово да се и није видео.

Час срчаности и борбености, без резултата додуше, колегама глумцима одржао је Дидије Дрогба који је недељу дана пред почетак Мундијала сломио руку, али је са "загипсаном" руком пружио колико је реално Обала Слоноваче и могла. Мало.

За утеху режисерима рекламе, Коби Брајант, које је имитирао дриблинг Роналдиња, освојио је титулу првака НБА лиге...


 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару