Филиповић: Заслужена победа, невероватан је осећај играти пред пуним

Фудбалер Партизана Александар Филиповић, стрелац једног од голова против Чукаричког, изразио је уверење да је подршка публике била одлучујућа за победу црно-белих. Прокоментарисао је атмосферу у тиму и истакао очекивање да ће наставити победнички низ.

Фудбалери Партизана су у суботу на свом терену победили Чукарички са 3:1 у 13. колу Суперлиге Србије пред више од 17.000 навијача што је по мишљењу Филиповића било и пресудно.

“Ово смо сви веома дуго чекали. Невероватан је осећај играти пред пуним трибинама и сви они су нам дали додатну мотивацију и помоћ, посебно у другом полувремену када смо губили и када смо на крилима њихове енергије успели да остваримо жељену победу.“, изјавио је фудбалер Партизана Александар Филиповић.

Један од голова за резултатски преокрет "црно-белих" постигао је Филиповић.

"Мислим да смо заслужили да победимо и овом приликом бих честитао свима - саиграчима, стручном штабу, али и навијачима на изузетној подршци", додао је Филиповић, преноси званични сајт клуба.

Он је истакао да је тренер Партизана Саво Милошевић веровао у победу иако су "црно-бели" на полувремену губили 1:0.

"Рекао нам је да се смиримо, да не губимо главу, да ћемо сигурно дати гол и окренути утакмицу у нашу корист. Од првог минута је веровао у све нас! Након утакмице нам је рекао исто то. Момци су показали карактер и други пут, у неколико дана, преокренули резултат и свима од срца честитам", навео је Филиповић.

Утакмицу у Хумској су, између осталог, пратили и Предраг Мијатовић, Данко Лазовић, Саша Илић, Драган Стојковић Пикси...

"Заиста је било посебно! Нама веома много значи што они долазе и гледају наше утакмице и што су ту да нас подрже. Сигуран сам да ће у будућности бити још боље и да ћемо и ми још ефикасније играти", истакао је Филиповић.

Фудбалери Партизана ће у среду играти против екипе Младост ГАТ у 1/16 финала Купа Србије.

"Везали смо четврту победу, која нама много значи, ако погледамо сам почетак првенства. У Купу је једна утакмица, неугодан противник, али знамо да морамо што пре да се опоравимо, победимо и прођемо даље", закључио је Филиповић.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи