Ковач: Карактером до победе, нисмо одустали, нити ћемо

Фудбалер Партизана Стефан Ковач изјавио је да црно-бели нису одустајали ни када су имали два гола заостатка у мечу против Новог Пазара.

Фудбалери Партизана су победили у понедељак у гостима екипу Новог Пазара резултатом 4:3 у утакмици 12. кола Суперлиге Србије. Црно-бели су губили 2:0, али су на крају успели да стигну до победе.

"Веома тешко и незгодно гостовање. Били смо тога свесни и покушали смо да од старта утакмице контролишемо игру. Међутим, примили смо два гола из две, да кажем, полу-контре. Мислим да смо утакмицу добили на карактер и да смо показали да смо Партизан. И кад не иде резултат у нашу корист, као када је на почетку било 2:0, ми ћемо увек покушати да се што пре вратимо у игру и преокренемо резултат у нашу корист", рекао је Ковач, преноси званични сајт клуба.

"Знам да смо изазвали стрес код навијача, али смо заиста показали жељу и борбеност и то је сада, уз три бода, најважније. Нисмо одустали, нити ћемо", додао је фудбалер Партизана.

Ковач је на мечу у Новом Пазару постигао два гола за Партизан.

"Што се тиче голова, сваки је драг на свој начин, али мислим да је против Младости заиста прелеп гол и ето - њега бих издвоји од досадашњих у дресу Партизана. Сваки од ова два против Новог Пазара посвећујем свом оцу коме је у недељу био рођендан и уједно се захваљујем саиграчима, јер без њих - не би било ни голова", истакао је Ковач.

Фудбалери Партизана ће у наредном колу СЛС на свом терену дочекати Чукарички.

"Значио би нам пун стадион. Сада је идеална прилика да погурамо 'парни ваљак' и подигнемо и тим и клуб. Излишно је говорити колико значи њихов пљесак, хук са трибина и свака позитивна реч коју чујемо. Мислим да би нам то био ветар у леђа и да би смо били још бољи", закључио је Ковач.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи