Читај ми!

Звезда осигурала свој највреднији бисер - Максимовић продужио уговор

Млади фудбалер Андрија Максимовић продужио је уговор са Црвеном звездом до јуна 2027. године, саопштио је лидер Суперлиге Србије.

Како је истакнуто на сајту Звезде, Максимовић је продужио уговор на још три сезоне, што је максимална могућа дужина трајања уговора за малолетне играче. Максимовић има 17 година, а постаће пунолетан тек у јуну следеће године.

Максимовићу су на уговору први честитали председник Звезде Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела који је затим говорио о квалитетима талентованог фудбалера.

"Максимовић је бисер наше Омладинске школе и само се чекао прави тренутак кад ће бити стартер на некој великој утакмици. За њега је то био 174. вечити дерби. Андрија је почео утакмицу, одиграо одлично и сад су се сви у Србији и свету упознали са његовим квалитетом за који смо ми одавно знали да поседује. Уговор који продужујемо је награда за квалитет, труд и рад који је показао током фудбалског одрастања у Звезди. Честитке и њему, и нашој академији, јер имамо сјајног фудбалера пред којим је блистава каријера", рекао је Мркела, а преноси клупски сајт.

Максимовић није крио задовољство после потписа новог уговора.

"Срећан сам што сам продужио уговор са вољеним клубом. Наставићу да тренирам и вредно радим како бих доказао да могу још боље. Играо сам дерби, доказао да могу да се носим са првотимцима у Суперлиги, и желим да само тако наставим, како бих у будућности био стандардан у Црвеној звезди. После дербија, жеља ми је да дебитујем и у Лиги шампиона", рекао је Максимовић за клупски сајт.

Звезда је тренутно прва на табели Суперлиге са 22 бода, а у уторак гостује код Интера у другом колу Лиге шампиона.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи