Читај ми!

Марко Керкез je нови играч Партизана: Титула и "вечити дерби" су ми дечачки снови

Доскорашњи играч Спартака из Суботице Марко Керкез још једно је појачање Партизана на позицији левог бека, објавили су црно-бели на званичном сајту.

Керкез је задужио дрес са бројем 88 и прикључио се екипи Александра Станојевића у трансферу од 400.000 евра, према подацима на сајту "Транфсермакт".

"Потписати за Партизан је за мене корак до остварења сна. Кад кажем корак, то значи да ћу сада, када сам ту, остварити сан ако освојим титулу у црно-белом дресу“, наглашава момак из Врбаса, чији рођени брат Милош наступа за Борнмут и важан је члан репрезентације Мађарске.

Каркез каже да ће се најбоље представити на терену, где ће дати максимум, а предстојећи "вечити дерби" је остварење дечачких снова.

" 'Вечити дерби' се везује за моје дечачке снове! Мислим да сваки клинац у региону машта да заигра у вечитом дербију, а у мом случају, сада када сам у Партизану, превасходна жеља је да победимо! Дерби ми, као играчу, много значи! До сад сам га гледао преко ТВ екрана, а сада сам добио прилику да учествујем и будем уз тим, у највећој светковини фудбала, без обзира на то да ли ћу бити терену или уз екипу - важно је да сам уз Партизан!“, навео је Керкез за клупски сајт.

Што се тиче ангажмана у српским клубовима, бранио је боје Војводине, Младости Гат, Кабела и Станишића. Опробао се у мађарском Ђеру и аустријском Габлицу на почетку професионалне каријере.

субота, 14. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи