Читај ми!

Газета дело спорт: Шта се дешава са Страхињом Павловићем?

Етаблирани италијански лист "Газета дело спорт" посветио је текст српском репрезентативцу Страхињи Павловићу, који је у последње време истиснут из стартне поставе Милана.

Новинар Газете дело спорт Марко Пасото је у тексту под насловом "Павловићу, шта се дешава?", истакао да је овосезонско појачање Милана изгубио своје место у тиму.

"За меч са Бајером је био у трци са Томоријем, али је онда изгубио. Страхиња Павловић, чак и ако не игра, још увек је у трци за место у стартној постави. Добар знак, значи да се брзо пробио у ткиво тима и да га тренер јасно узима у обзир", нагласио је Пасото.

Новинар италијанске Газете је навео да Павловић у последње време, међутим, није играо.

"Меч против тима из Леверкузена је био трећи заредом током ког је био на клупи, са само једним уласком: у минутима опоравка против Интера, уместо Абрахама, да појача дефанзивни блок и дерби приведе крају. С обзиром да је претходно четири меча узастопно кренуо као стартер, поставља се питање шта се десило", пише Пасото.

Новинар је навео да се ништа посебно и упадљиво није догодило.

"Србин је и формално изгубио место после колективне лоше партије против Ливерпула. Ухваћен је усред спринта Салаха и Гакпа. Недовољно добра партија, али не и најгора у Милану. Он је такође доста лутао на 'Олимпику' против Лација (одговоран за голове оба противника), али то је исти меч у којем је постигао свој први гол за Милан и спасао још један. Уопштено говорећи, биланс апсолутно није негативан. Тактичка фаза је свакако ревидирана у одређеним аспектима (аустријско првенство је очигледно испод нивоа италијанског), али ефективност у маркирањау са исправним избором времена и такође одређена предиспозиција за подршку, када је то могуће, у офанзивној фази", стоји у тексту.

Павловић је овог лета прешао у Милан из Салцбурга за 18 милиона евра.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи