Читај ми!

Дортмунд после преокрета славио против Бохума

Фудбалери Борусије Дортмунд надиграли су тим Бохума са 4:2 на свом терену у првој утакмици 5. кола Бундеслиге. До победе на некадашњем Вестфалену „милионери“ су дошли после драматичног резултатског преокрета у другом полувремену.

Гостујући тим је одлично ушао у меч и већ после 21 минута игре су имали предност од два гола који су приредили шок свим навијачима на „Сигнал Идуна“ стадиону.

Прво је Матус Беро у 16. Минуту одличним шутом постигао први водећи гол, а пет минута касније је Дани де Вит је успео да од голмана Дортмунда узме лопту и повећа предност на 2:0.

Кад се учинило да ће Бохум приредити велико изненађење, у самом финишу првог полувремена у 44. Минуту Гираси је постигао гол за 2:1и вратио наду Дортмунду.

Од самог старта другог полувренема домаћини су преузели иницијативу и наговестили да могу изборити промену резултата што су и учинили серијом од три поготла.

Прво је у 62. минуту Емре Чан сигурним ударцем у врх гола реализовао једанаестерац и изједначио резултат на 2:2, а онда су серију наставили Адејеми у 75. и Нмеча у 81. Минуту игре за коначних 4:2.

Бундеслига 5. коло: 

Петак 

Дортмунд - Бохум 4:2 (1:2)

Субота

Волфсбург - Штутгарт

Мајнц - Хајденхјам

Фрајбуерг - Санкт Паули

РБ Лајпциг -  Аугзбург

Борусија Менхенгладбах - Унион Берлин

Бајерн - Бајер Леверкузен 

Недеља 

Холштајн Кил - Ајнтрахт Франкфурт

Хофенхајм -  Вердер

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи