Читај ми!

Сањам трофеј на Вемблију

Видић има прилилу да оствари сан, да као капитен Јунајтеда прими трофеј Лиге шампиона. Капитен Манчестер Јунајтеда Немања Видић изјавио је како сања да 28. маја на Вемблију подигне трофеј. И даље срцем уз Црвену звезду.

Његов тим је после победе против Шалкеа у Гелзенкирхену са 2:0, у првом мечу полуфинала елитног такмичења, на прагу трећег финала у последње четири године.

У Москви 2008. после бољег извођења пенала савладали су Челси, а годину дана касније у Риму изгубили су од Барселоне. Готово је извесно да ће за тачно месец дана имати прилику за реванш јер су Каталонци у другом полуфиналу савладали Реал у Мадриду са 2:0.

"Само играње у финалу Лиге шампионе је невероватан осећај, а посебно кад победите. Сигурно је да би за мене био врхунац каријере да подигнем пехар као капитен Манчестера. То је остварење свих снова. Не желим, међутим, да гледам много напред. Трудим се да идем корак по корак и размишљам само о наредној утакмици", изјавио је Видић у интервјуу за данашњи "Спортски журнал".

На питање у чему је тајна Манчестер Јунајтеда Видић је рекао да нема тајне. "Сваки појединац је у служби колектива. Екипа је одлично избалансирана и што је најважније има глад за победама", навео је Видић.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде осврнуо се и на ситуацију у свом бившем клубу.
"Гледао сам дерби. Играли смо добро у првом полувремену. Штета је што нисмо искористили ниједну шансу. На крају чини ми се да је пресудило искуство играча Партизана. Овим поразом титула је вероватно изгубљена, али не треба због тога клонути духом", поручио је Видић.

Он је истакао да је очигледно да тренер црвено-белих Роберт Просинечки има визију.
"Напредак је огроман за непуних пет месеци. Просинечки је био сјајан фудбалер, а као тренер очигледно има визију. Звезда игра нападачки, држи лопту у поседу и то већ сада постаје препознатљив стил. На добром смо путу, надам се да ће ускоро доћи и трофеји", закључио је Видић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи