Кикс Дортмунда

И све се закомпликовало. Фењераш Борусија из Менхенгладбаха победила је лидера, имењака из Дортмунда, резултатом 1:0, и потпуно дала завршници првенства једну нову димензију.

Бoрусија из Дортмунда учинила је незамисливо када је изгубила од екипе која је до овог кола била на деоби последњег места на табели. Минимални пораз не само да је одложио прославу тиуле у Дортмунду, већ је и дала наду Бајеру да "салатара" ипак може отићи у Леверкузен.

Леверкузен је, свестан да би нерешен резултат или евентуални пораз означили крај шанси да се престигне Дортмунд, успео да преокрене резултат головима Кадлеца и Видала, и тако стигне до вредне победе која продужује наду о титули.

Четворопласирани Бајерн је, голом из пенала Мариа Гомеза у 89. минуту, стигао до бода у суету са Ајнтрахтом који га је приближио на само бод од трећепласираног Хановера.
До самог краја, извесно је, ове две екипе водиће борбу за место које води у Лигу шампиона наредне године.

Полуфиналиста Лиге шампиона Шалке је изгледа већ на сусрету са Манчестером јер је на свом терену поражен од Кајзерслаутерна минималним резултатом. Кајзерслаутерн се овом победном попео на 12. место на тебели Бундеслиге.

До веома важних бодова стигли су и Вердер и Штутгарт који су стигли до победа против Сенкт Паулија, односно Хамбурга.

Хановер је још у четвртак победио Фрајбург са 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи