Читај ми!

Ернандез чува врх, петарда Ливерпула

Jунајтед голом Ернандеза у финишу меча победио Евертон. Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су као домаћин Евертон са 1:0 и остали усамљени на челу Премијер лиге.

Гол вредан три бода постигао је Хавијер Ернандез у 84. минуту, ударцем главом после центаршута Антонија Валенсије.

Тренер Јунајтеда Алекс Фергусон није у тим ставио капитена и репрезентативца Србије Немању Видића јер жели да се он одмори за предстојећи меч полуфинала Лиге шампиона против Шалкеа, у уторак у Гелзеркинхену.

Јунајтед сада има девет бодова више од Челсија и Арсенала који деле другу позицију на табели Премијер лиге са 64 бода.

Ливерпул је просто разнео Бирмингем са 5:0, а хет-трик постигао је Макси Родригез.

Сандерленд, који је на претходних девет сусрета успео да освоји само бод, коначно је стигао до победе у дуелу са Виганом од 4:2.

Тотенхем није успео, барем на кратко, да престигне на четвртом месту Манчестер сити с обзиром да је одиграо нерешено, 2:2, са Вест Бромвич Албионом.

Сусрети између Вулверхемптона и Фулама, Блекпула и Њукасла и Астон Виле и Стоука су завршене резултатом 1:1. 

Челси ће се данас у 18.30 састати са Вест Хемом, док ће Арсенал сутра играти у гостима, против Болтона. Манчестер сити иде у госте Блекбурну у понедељак.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи