Читај ми!

Нова побуна Јунајтедових навијача

Власници Манчестер Јунајтеда, америчка милионерска породица Глејзер, ускоро ће имати нове проблеме са навијачима тог клуба. Повод за незадовољство "ђавола" је одлука Глејзерових да у НФЛ клубу, који је у њиховом власништву, смањи цене улазница. Бесни навијачи Јунајтеда траже исто и за мечеве њихове екипе.

Власници Манчестер Јунајтеда, америчка тајкунска породица Глејзер, поново је забола прст у око навијачима овог клуба. Присталице "ђавола" разбеснела је вест да су Глејзерови смањили цене карата за мечеве њиховог НФЛ клуба Тампа Без Баканирса.

Цена карата за мечеве Тампе је оборена за трећину, а одобрени су још неки додатни попусти код куповине. Глејзерови су се на тај потез одлучили због светске економске кризе, да би изашли у сусрет навијачима којима су се смањила примања.

Сличну ствар Глејзерови нису урадили када је у питању Манчестер Јунајтед, па су навијачи овог клуба тражили да се и на њиховим мечевима смањи цена улазнице.

"Навијачи Манчестер Јунајтеда не треба да субвенционишу Глејзеров НХЛ клуб као ни њихове дугове. После великог скока цена карата наши навијачи су гледали како Глејзери испумпавају милионе фунти из Манчестера. После свега мислим да смо заслужили да цена карте на Олд Трафорду буде мања него у Тампи", рекао је председник удружења навијача Шин Боунс.

На овај захтев удружења за сада нема одговора из управе клуба, која је рекла да још нису формиране цене за наредну сезону.

Иначе, неспоразуми око цене карата биће само нови фронт у дугој борби навијача против породице Глејзер. Навијачи су бесни због чињенице да су амерички власници направили огроман минус у клубу, па целе сезоне трају протести и притисци да продају клуб.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи