Читај ми!

Бомба у ногама

Интер славио у Риму. Стрелац јединог гола на Олимпику Дејан Станковић, који је савршеним ударцем решио прву утакмицу полуфинала Купа Италије. Рома - Интер 0:1. Не дајем обичне голове, рекао Станковић.

Интер је сјајним потезом Дејана Станковића победио Рому у првој полуфиналној утакмици Купа Италије. Реванш се игра 11. маја на стадиону "Ђузепе Меаца" у Милану.

Гол одлуке Дејан Станковић постигао је у последњим тренуцима првог полувремена, чиме су "неро-азури" остали у трци за освајање Купа Италије, једину од три титуле које су прошле године освојили са Жозе Мурињом, а коју још увек могу да одбране.

Други полуфинални пар чине Милан и Палермо.

"Никада не дајем обичне голове", рекао је Станковић за Интеров сајт. "Важно је да нам је донео победу".

"Та нашу екипу се не може рећи ништа лоше, јер ово је одличан тим. Не можемо сваке године све да освијимо. Ако освојимо Куп и пласирамо се у Лигу шампиона моћи ћемо да кажемо да сми имали добру сезону, Ако се осврнемо, видећемо да нам је трофеј у Купу увек много значио", рекао је Станковић.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи