Читај ми!

Пујол спреман за Куп краља

Капитен Барселоне Карлес Пујол није данас тренирао са екипом, али ће бити спреман за финални меч шпанског Купа краља у којем се лидер Примере састаје сутра у Валенсији са великим ривалом Реалом из Мадрида.

Репрезентативац Шпаније није играо још од 22. јануара, када је повредио бутни мишић на првенственој утакмици управо против Реала.

"Наш капитен биће на располагању тренеру Пепу Гвардиоли на сутрашњем финалу", саопштио је каталонски клуб.

Сусрет на стадиону Местаља биће други од четири велика дербија два славна клуба у року од 18 дана, а тренер Гвардиола истиче да ће његов тим играти у свом препознатљивом нападачком стилу, без обзира на то какву ће тактику применити противници.

"Можемо да променимо неке детаље, али суштина наше игре остаје иста. Барселона има врлине које нема Реал и обрнуто, а победиће онај који наметне свој стил игре. Ми ћемо покушати да будемо храбри и одемо тамо да победимо", изјавио је Гвардиола.

Након финала Купа краља, следе два окршаја Барселоне и Реала у полуфиналу Лиге шампиона, 27. априла на мадридском Сантјаго Бернабеу и 3. маја на Ноу Кампу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи