Сако на листи жеља Арсенала

Мамаду Сако, млади дефанзивац Пари Сен Жермена и селекције Француске, каријеру би могао да настави где и велики број његових земљака, у Арсеналу. Арсен Венгер, већ је одавно познато, не одступа од своје филозофије довођења младих играча, посебно из Француске, па се овакав потез потпуно уклапа у његов систем рада.

Арсенал је решен да на „Емирејтс" доведе дефанзивца Пари Сен Жермена Мамадуа Сака. Играч кога многи сматрају једним од најбољих младих фудбалера Европе довођен је у везу са многим екипама а, према наводима британских медија, Арсенал је одлучан да победи конкуренцију сјајном понудом од 13 милиона фунти.

Арсен Венгер већ дуже прати игре овог фудбалера и сада је коначно направио конкретан потез.

Исти извор тврди да је клуб из француске престонице одбио иницијалну понуду „тобџија", и да се цена коју они желе да достигну креће око 17 милиона фунти.

Ливерпул, ривал Арсенала из претходног кола, такође није имун на квалитете француског фудбалера и по свој прилици треба очекивати конкретну понуду и са те стране.

Сако јесте недавно продужио уговор који га веже за „Парк принчева" до 2014. године али готово је извесно да ће напустити Париз уколико Пари Сен Жермен не успе да се пласира у Лигу шампиона следеће године.

Сако, који је поникао у надалеко чувеној академији Пари Сен Жермена у којој је прве кораке начинио и Николас Ањелка, дебитовао је за национални тим Француске у сусрету са Енглеском прошлог новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи