Читај ми!

Шчезни и даље верује у титулу

Војчех Шчезни и даље се нада да Арсенал може да прескочи Јунајтед на првом месту Премијер лиге. "Тобџије" у последњих пет утакмица славиле само једном. Очекује их тежак меч против Тотенхема. Јунајтед има шест бодова предности, до краја још шест кола.

Голман Арсенала Војчех Шчезни најавио је победу Арсенала против Тотенхема и поручио саиграчима да је сада тренутак да се покаже да ли екипа има снаге и квалитета да освоји титулу.

Тим Арсена Венгера изгубио је вредна два бода против Ливерпула у недељу, пошто је Дирк Кајт "поништио" вођство Арсенала, са беле тачке, у 102. минуту утакмице. Овај реми још више је удаљио "тобџије" од водећег Манчестер јунајтеда, самим тим и титуле.

Ипак млади пољски голман Шчезни одбија да одустане од намере да се до самог краја бори за пехар који је намењен најбољем у Премијершипу.

"Наравно да и даље верујемо да можемо до титуле. Играмо против Јунајтеда, а они поред те утакмице имају и меч против Челсија. Они ће испуштати поене, а ми верујемо да смо довољно добри да победимо све мечеве до краја сезоне", изјавио је Шчезни.

Онда се Пољак окренуо предстојећем лондонском дербију, који може битно утицати на коначан исход трке. Арсенал иде у госте Тотенхему.

"Утакмица са Тотенхемом веома је важна за нас и може нам помоћи да се опоравимо од шока и разочарања са утакмице против Ливерпула. Очајнички су нам била потребна три бода из те утакмице. Нерешен исход је огромно разочарање, јер смо мислили да ће један гол који смо постигли бити довољан за победу", додаје Шчезни.

И док Арсенал покушава да стави притисак на Јунајтед, Челси на трећој позицији има само два бода мање од "тобџија". Победа против Вест Брома од 3:1 дала им је наду да могу на крају да заврше као вицешампиони. И поред тога, 21-годишњи Шчезни каже да тим размишља једино о оном што се дешава испред њих.

"Размишљамо само о титули, а не о ономе шта је иза нас. Радимо све како би се докопали првог места. Ми смо Арсенал, не желимо да завршимо на другом, посебно не на трећем месту", закључује Шчезни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи