Читај ми!

Без казне за Далглиша

Није исто када опсује Руни и када се то деси тренеру Ливерпула Кенију Далглишу. Фудбалски савез Енглеске одлучио је да не казни тренера "црвених" због псовки упућених колеги из Арсенала Арсену Венгеру, навевши да није иста ситуација као када је Руни опсовао у камеру.

Фудбалски савез Енглеске (ФА) неће казнити тренера Ливерпула Кенија Далглиша због псовке коју је после утакмице са Арсеналом, пред телевизијским камерама, упутио тренеру лондоснког клуба Арсену Венгеру.

Утакмица Арсенала и Ливерпула у недељу завршила се нерешено 1:1. Робин ван Перси је у седмом минуту судијске надокнаде времена довео Арсенал у вођство, а Ливерпул је изједначио два минута касније голом Дирка Којта, из једанаестерца.

Далглиш је на крају утакмице, пред телевизијским камерама, опсовао Венгера, који се жалио на одлуку судије да досуди пенал за Ливерпул.

ФА је недавно на две утакмице суспендовао нападача Манчестер јунајтеда Вејна Рунија, пошто је после постигнутог гола опсовао у телевизијску камеру, али није казнила тренера "црвених".

"Постоји јасна разлика између инцидента који је изазвао Вејн Руни и осталих инцидената које смо видели. Руни је псовку изговорио директно у камеру", рекао је портпарол ФА листу Дејли Телеграф.

На конференцији за новинаре после недељне утакмице на стадиону Емирејтс, Далглиш је рекао да је само подсетио Венгера "да му дугује вечеру".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи