За Сахина крај сезоне

Нури Сахин, један од најбољих играча Борусије у овој сезони, повредио се у сусрету са Фрајбургом што је уједно и означило крај сезоне за овог талентованог фудбалера. Борусија из Дортмунда, уколико се нешто непланирано не догоди, биће нови првак Немачке јер је мало вероватно да ће "милионери" испустити велику бодовну предност у самом финишу првенства.

Плејмејкер Борусије из Дортмунда Нури Сахин пропустиће последње четири утакмице у сезони због делимично покиданог лигамента, наводи се у саопштењу лидера Бундеслиге.

Млади турски интернационалац, који иза себе има заиста сјајну сезону и који се доводи у везу са неколико великих европских клубова, повредио се у победи своје екипе над Фрајбургом у недељу.

Сахин, који би по неким наводима каријеру могао да настави у Реалу из Мадрида, провешће ван терена отприлике шест седмица.

Дортмунд, кога многи виде као новог првака имајући у виду предност од осам поена у односу на најближег пратиоца и само четири кола до краја, може и да озваничи нову титулу наредног викенда уколико остваре победу а њихов ривал Бајер Леверкузен изгуби или одигра нерешено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи