Пато три седмице ван терена

Алешандре Пато ће због повреде задње ложе по свој прилици паузирати наредне три недеље. Пато је повреду задобио у победи "росо-нера" над Сампдоријом. Милан, имајући у виду резултате из прошлог кола, има све изгледе да врати титулу на црвено-црну страну "Сан сира", први пут након 2004. године.

Јуриш Милана на нову титулу првака Италије се ближи крају, али то не значи да проблеми заобилазе табор "росо-нера".

Алешандре Пато би, према лекарским прогнозама, могао да одсуствује са терена и до три седмице због проблема са задњом ложом.

Бразилац је приметно шепао у сусрету са Сампдоријом, који је Милан решио у своју корист са 3:0, а каснији прегледи су показали да је истегнуо мишић.

Одсуство Пата и Златана Ибрахимовића, коме суспензија траје још две утакмице, значи да су Робињо и Касано једини избор на позицији нападача.Ибрахимовић, с обзиром да суспензија обухвата само првенствене утакмице, има право играња у утакмици италијанског купа у среду, коју Милан игра са Палермом.

Наполијев пораз код куће од Удинезеа удаљио је Милан на шест бодова предности на само пет мечева до краја. Чак је и иначе опрезни тренер Масимилијано Алегри изјавио да је скудето на дохват руке.

Интерова очајна сезона кулминирала је поразом од 2:0 од Парме, екипе која се бори за опстанак, па је извесно да након пет узастопних сезона трофеј иде из Интерових витрина.

И поред, по свим параметрима, лоше сезоне ,председник Интера Масимо Морати подржава тренера Леонарда и оповргава спекулације о повратку Муриња у клуб са којим је освојио три највећа трофеја прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи