Читај ми!

Нојер близу Бајерна

Бајерн Минхен је победио у борби за потпис Мануела Нојера. Све више извештаја потврђује да ће се први голман Немачке репрезентације на лето преселити на Алијанц Арену. Баварци ће платити око 20 милиона евра.

Мануел Нојер недавно је изјавио да је донео одлуку о наставку каријере. Одмах по тој изјави, почело је да се спекулише о ком се клубу ради. Највише се спомињао Бајерн Минхен, а сада делује да ће се млади голман заиста преселити на Алијанц Арену, у трансферу који би могао да кошта 20 милиона евра.

Неименовани званичник гиганта из Минхена открио је за локалне медије да ће се Мануел Нојер придружити тиму Бајерна током следећег прелазног рока. За 25-годишњег чувара мреже дуго се интересовао Манчестер јунајтед, али сада је готово извесно да ће се перспективни голман бранити боје Бајерна.

"Кристално је јасно да напредујемо у преговорима. Питање је само колико ће времена бити потребно да све приведемо крају", рекао је Кристијан Нерлингер, спортски директор Бајерна.

Ову тврдњу подржава и још један извештај из немачке штампе, који тврди да је Нојер недавно саопштио тиму директора Шалкеа да на лето жели да пређе у Бајерн. Голман Шалкеа и михненски прволигаш наводно су били близу договора још у децембру, али је цео трансфер стопирао бивши тренер "краљевско плавих" Феликс Магат.

Први голман репрезентације Немачке има уговор са Шалкео до 2012. године, па би постоји теоријска могућност да клуб блокира трансфер. Ипак, из поузданих извора се сазнало да је једина препрека сарадње био Магат, тако да је врло вероватно да ће Бајерн у наредну сезону кренути са Нојером међу стативама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи