Кузмановић за спас Штутгарта

Екипа Штутгарта направила је велики корак у борби за опстанак победом од 3:1 над Келном. Волфзбург и даље у опасној зони док је Нирнберг све ближи Лиги Европе.

Бундеслига, као по правилу, постаје занимљивија како се првенство приближава крају. Трећепласирани Хановер дошао је само до бода у 30. колу Бундеслиге што сигурно иде на руку Бајерну пред дерби сусрет са Бајером у недељу.

Екипа Хановера је одиграла меч без голова у Хамбургу па је њихова предност у односу на Баварце смањена на само два бода.

Волфзбург је такође одиграо нерешено, 2:2, са Санкт Паулијем што је обе екипе оставило на местима која у следећој сезони воде у Цвајту. С друге стране велика три бода која их приближавају опстанку освојио је Штутгарт у Келну резултатом 3:1, а вреди поменути да је трећи погодак на том сусрету дела српског репрезентативца Здравка Кузмановића.

Хофенхајм је голом у последњем минуту дошао до победе против Ајнтрахта, док је Нирнберг са 2:0 славио у Кајзерслаутерну.

Штутгарт је у само петнаестак минута постигао три поготка и што му је обезбедило прву победу у претходна три кола. Штутгарт сада има четири бода предности у односу на најближе пратиоце из зоне испадања.

Тимови о којима је реч су управо Волфсбург и Санкт Паули који су имали међусобни сусрет који је могао да реши много тога. Екипа Волфзбурга, шампион Немачке пре две године, је била фаворит у овом сусрету али су поново разочарали у овом сусрету.

Хофенхајм је дефинитивно обезбедио своје место усредини табеле, а све заслуге иду Фирмину који је постигао једини погодак на овом сусрету 12 минута пре краја сусрета.

Нирнберг је рутински славио у Кајзерслаутерну и вратио се у борбу за место које следеће године води у Лигу Европе.

Било је 2:0, први гол постигао је Ејглер у 34, а коначан резултат поставио је Мак у последњем минуту меча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи