Читај ми!

Војводина тестира Партизан

Све утакмице 22. кола фудбалског првенства Србије играће се у суботу, а најзанимљивији меч очекује се на стадиону Партизана, где гостује Војводина. Звезда против Металца, Инђија дочекује Рад.

Партизан је тренутно водећи тим Супер лиге са три бода више од Црвене звезде, али пораз у реваншу полуфинала Купа Србије и тешко извојевана победа против Спартака у Суботици дају за право Војводини да се нада да може покварити учинак шампиона на домаћем терену (10 победа и само један реми)

Војводина је уз Црвену звезду једини тим са максималним учинком у пролећном делу првенства. Новосађани су на претходних шест утакмица примили само три гола, од чега само један ван свог стадиона и то у Јагодини, у победи од 2:1. 

Црвена звезда ће гостовати у Крагујевцу, екипи Металца из Горњег Милановца. Изабраници тренера Роберта Просинечког у шест мечева другог дела Супер лиге имају гол разлику од 16 датих и два примљена поготка и са великим амбицијама путују у Крагујевац.

Металац је после пораза у 21. колу од Смедерева са 1:0 сменио тренера Миодрага Радановића, а на његово место дошао је Ненад Миловановић, који је прошле сезоне већ водио екипу из Горњег Милановца.

Четвртопласирани Рад је, после победе против ОФК Београда од 2:0 у прошлом колу и пораза Спартака из Суботице од Партизана, "побегао" Суботичанима на десет бодова разлике, чиме је направио велики корак ка изласку на европску сцену наредне сезоне.

"Грађевинари" гостују Инђији, која је поражена у свим мечевима пролећног дела сезоне и налази се само на бод од зоне испадања.

Борац из Чачка, који је уздрман оптужбама бившег играча Бобана Дмитровића да су му челници тог клуба нудили да игра намештене утакмице, биће гост ОФК Београда.

Јавор ће се, после победе од 1:0 у прошлом колу на гостовању у Јагодини, на свом терену састати са БСК-ом, који је у 21. колу био бољи од Инђије са убедљивих 4:0.

Слобода Севојно после елиминације из Купа Србије од Војводине, потом и пораза од истог тима у првенству, биће домаћин Смедереву.

Хајдук ће дочекати Спартак из Суботице, а последњепласирани Чукарички на свом терену угостиће екипу Јагодине, која долази са новим тренером. Јагодинци су након пораза од Јавора прошлог викенда сменили стратега Миљојка Гошића, а његово место заузео је Јовица Шкоро.

Шест утакмица 22. кола Супер лиге почеће у 16.00, док Металац и Црвена звезда играју од 14.00, а Партизан и Војводина у 19.30.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи