Казна за Милан

Милан је у градском дербију савладао Интер и побегао на првом месту табеле Калча, али ће због неспортског понашања навијача морати да плати казну од 20.000 евра.

Италијански фудбалски клуб Милан кажњен је са 20.000 евра јер су његови навијачи током утакмице са Интером ласерима ометали тренера противничког тима Леонарда и фудбалера Веслија Снејдера, саопштено је данас.

Такође, Милан је кажњен и због увредљивих парола које су навијачи поставили на трибине Сан Сира, а мета је био Леонардо, који је у децембру преузео Интер, након што је прошле сезоне предводио "росо-нере".

Милан је у суботу победио Интер са 3:0 и задржао прво место на табели Серије А. Актуелни шампион Интер налази се на трећем месту са пет бодова мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи