Читај ми!

Роси поново у Палерму

Повратак Росија у Палермо. Управа италијанског фудбалског прволигаша Палерма сменила је тренера Серсеа Козмија и после само месец дана на клупу Сицилијанаца вратила Делија Росија.

Козми је фудбалере Палерма предводио на само четири утакмице, забележивши једну победу и три пораза. Он је смењен после јучерашњег дебакла на гостовању Ђенови (4:0).

Председник Палерма Маурицио Зампарини признао је да је направио грешку отпуштањем Росија, који је у прошлој сезони довео клуб до петог места у италијанском првенству и пласмана у Лигу Европе.

Пре само месец дана,после катастрофалног пораза од Удинезеа (7:0) усред Палерма, контроверзни Зампарини је рекао да је Роси "уништио и клуб и екипу" и да је "нула од тренера".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи