Читај ми!

Миха разочаран ремијем

Тренер Фиорентине Синиша Михајловић рекао је да је разочаран данашњим ремијем против Чезене 2:2, у утакмици 31. кола италијанског првенства. Чезена је повела голом Луиса Хименеса, а "љубичасти" су преокренули головима Алберта Ђилардина и Рикарда Монтолива. Јувентус победио Рому, Красић стрелац.

Бод домаћима, који су у зони испадања, донео је Фабио Касерта четири минута пре краја утакмице. 

"Играли смо добро, погодили смо пречку и стативу али нисмо успели да их докрајчимо. Чини се да нам је, упркос вођству, пред голом противника у завршници утакмице недостајало концентрације", рекао је Михајловић италијанским медијима.

Фиорентина је девета на табели са 42 бода - осам мање од Роме која је на шестом месту које води у Лигу Европа следеће сезоне.

"Ово није лош резултат, али разочаран сам јер смо примили гол четири минута пре краја утакмице. До краја првенства има још седам утакмица и покушаћемо да се пласирамо у Лигу Европа", рекао је Михајловић.

У следећем колу Фиорентина на свом терену игра против лидера првенства, Милана.

У првом мечу данашњег програма Наполи је после преокрета савладао Лацио 4:3 и попео се на друго место на табели.

Фудбалери Јувентуса победили су на гостовању Рому са 2:0. Црно-бели су повели у 60. минуту голом репрезентативца Србије Милоша Красића, а коначан резултат поставио је Алесандро Матри у 74. минуту.

Екипа Луиђија Дел Нерија је после 13. првенствене победе остала на седмом месту и има 48 бодова, два мање од Роме на шестом месту, које следеће сезоне води у Лигу Европа.

Остали резултати:

Катанија - Палермо 4:0
Кјево - Сампдорија 0:0
Ђенова - Каљари 0:1
Лече - Удинезе 2:0
Парма - Бари 1:2

Субота:
Бреша - Болоња 3:1
Милан - Интер 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи