Читај ми!

Келн супериоран код куће

Фудбалери Келна победили су Нирнберг са 1:0, у утакмици 28. кола Бундес лиге и остварили седму узастопну победу на свом терену.

Једини гол на утакмици постигао је словеначки репрезентативац Миливоје Новакович у другом минуту судијске надокнаде времена. 

Келн се после 10. првенстве победе попео на 10. место бундеслигашке табеле са 35 бодова, а Нирнберг је са 42 бода остао на шестом месту.

Фудбалери Волфсбурга и Ајнтрахта из Франкфурта одиграли су нерешено 1:1. Гостујући тим повео је преко Александера Мејера у 56. минуту, а изједначио је Марио Манџукић пет минута пре краја утакмице.

Волфсбург је са 28 бодова у зони испадања на 16. месту, а Ајнтрахт са пет бодова више заузима 13. место. Прво место на табели и даље држи Борусија из Дортмунда, која је победила Хановер са 4:1, док је актуелни шампион Бајерн из Минхена победио Борусију из Менхенгладбаха са 1:0.

Резултати утакмица 28. кола фудбалског првенства Немачке:

Келн - Нирнберг 1:0
Волфсбург - Ајнтрахт 1:1

Субота:
Кајсерслаутерн - Бајер Леверкузен 0:1
Вердер - Штутгард 1:1
Бајерн Минхен - Борусија (М) 1:0
Мајнц - Фрајбург 1:1
Борусија (Д) - Хановер 4:1
Хофенхајм - Хамбург 0:0

Петак:
Санкт Паули - Шалке, прекид код 0:2

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи