Најновија глупост Балотелија

Кап је прелила чашу, а судбина Мариа Балотелија у Манчестер ситију сад виси о концу. Популарни Супер Марио из досаде гађао пикадо стрелицама играче из омладинског погона Ситија. Због најновије глупости, клуб сазвао састанак на коме ће се расправљати о судбини играча.

Име Марио Балотели постало је мерна јединица за глупост у фудбалу. Млади италијански репрезентативац и нападач Манчестер ситија, опет је доспео на насловне стране спортске штампе. Ни овога пута то место није заслужио вансеријским потезом на терену, већ новом глупошћу коју је урадио.

Овај пут, популарни Супер Марио "прославио" се гађањем саиграча пикадо стрелицама. Балотели је, како је сам признаио, из досаде гађао играче из подмлатка Ситија.

Чини се да је ово коначно кап која је прелила чашу, када је у питању Балотелијев останак у Ситију. Управа клуба заказала је хитан састанак, на коме ће једина тачка дневног реда бити нова глупост овог фудбалера.

Нови "бисер" Супер Мариа дошао је само недељу дана после неславног наступа на мечу против Динама из Кијева у Лиги Европе, где је италијански фудбалер искључен после дивљачког старта над противнчким играчем.

Сити са десет играча није успео да стигне предност из првог меча од два гола, а тренер екипе, Роберто Манћини био је бесан на свог нападача.

Већ тад је изгледало да је Манћинију доста ненормалног понашања Балотелија, коме је поручио да "употреби мозак" пре него што уради сличну глупост.

Иако се чинило да се италијански нападач покајао због својих глупости, изгледа да ситуација у којој треба да мисли пре него што нешто учини није прихваћена код Супер Мариа.

У случају да Сити одлучи да се ослободи "нестабилног" фудбалера, ред за Балотелија би поново био дугачак, а предводили би га Милан, Реал и Тотенхем.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи