Без Суботића на Естонце

Нема краја малерима српске репрезентације. После низа повреда и отказа играча, селектор "орлова" Владимир Петровић Пижон, на мечу против Естоније у уторак, неће моћи да рачуна ни на Невена Суботића. Дефанзивац Борусије повредио се у петак на мечу против Северне Ирске.

Дуга листа повређених фудбалера "орлова" сада је "богатија" и за Невена Суботића. Дефанзивац Борусије из Дортмунда на мечу против Северне Исрске добио је снажан ударац, и неће моћи да игра на квалификационом мечу у уторак против Естоније у Талину.

Ову вест је за Спортски журнал потврдио селектор репрезентације Владимир Петровић Пижон.

"Невен је добио јак ударац, а обе ноге су му крваве од жуљева и неће моћи да игра против Естоније", рекао је Пижон.

Лекар репрезентације Миодраг Младеновић рекао је да тек треба да се утврди колико је повреда Суботића озбиљна.

"Суботић има рану на стопалу од крампона. Примио је и тетанус као заштиту. Урадили смо и снимак повређеног стопала како бисмо се уверили да нешто није покидано или сломљено", рекао је Младеновић.

Против Естоније, због жутих картона у тиму неће бини Станковића и Красића, али добра вест за селектора "орлова" је повратак Видића и Жигића, који су у суботу одрадили тренинге са репрезентацијом.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи