Квалификације за ЕП

Енглези сигурни, пораз Хрватске

Енглеска се победом у Кардифу (2:0) вратила на прво место табеле групе Г. Хрвати неочекивано поражени у Грузији (1:0). Јерменија и Русија одиграле без голова, као и Бугарска и Швајцарска.

Фудбалска репрезентација Енглеске победила је данас у Кардифу Велс са 2:0, у квалификационој утакмици за Европско првенство 2012. године и преузела прво место у Групи Г.

Енглеска је повела у 7. минуту голом Френка Лампарда из једанаестерца, а коначан резултат поставио је Дарен Бент у 14. минуту.

Изабраници Фабија Капела су тако остварили трећу победу у Групи Г и први су на табели са 10 бодова, а толико има и селекција Црне Горе, која заузима друго место због лошије гол-разлике. Велсу је то четврти узастопни пораз и налази се на последњем, петом месту без бодова.

У оквиру исте групе, Бугарска и Швајцарска одиграле су  меч без голова, па сада обе репрезентације имају по пет бодова.

Репрезентација Јерменије одиграла је данас у Јеревану нерешено 0:0 са селекцијом Русије, у квалификацијама за Европско првенство 2012. године. Русија сада води у Групи Б са 10 поена, док је Јерменија друга са два поена мање.

Хрватска је гостовала Грузији и остала без бодова. Домаћа репрезентација славила је са 1:0, голом Кобијашвилија у последњим моментима меча. ово је први пораз Хрватске у квалификацијама за ЕП, док је Грузија непоражена и сада има само бод мање од наших суседа.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи