Навијачи бомбом на Игнасија Скока

За сада неименоване присталице АЕК-а дали су потпуно ново димензију термину "приврженост клубу". Наиме, навијачи су испред куће аргентиснког нападача Игнасија Скока, кога сматрају једним од одговорнијих за катастрофални пораз од Олипијакоса, оставили мали "поклон".

Граница између навијачке љубави и фанатизма чини се, када је фудбал у питању, никада није била тања. Навијачи у Грчкој спадају у најватреније и њихови испади и насилништва сматрају се "легендарним". Мало шта може изненадити када су присталице грчких клубова у питању.

Ипак, чини се да су корак напред направили навијачи АЕК-а који се сматрају одговорним за напад на играча ове екипе Аргентинца Игнасија Скока. Насртање на фудбалера свог клуба сигурно се не може сматрати реткошћу, не само у Грчкој наравно, али подметање бомбе сигурно јесте. А управо су то урадили навијачи ове екипе.

Импровизовани експлозивни уређаји, смештени у малу бурад која су остављена испред улаза у кућу Аргентинца, експлодирали су, али без већих последица по Скока који се у том тренутку налазио у кући у друштву супруге и недавно рођене кћерке Еве.

"Јасно је да таква кривична дела и претње само штете нашем клубу. Нико нема право да угрожава приватност и породични мир. Ако се, а надамо се да хоће, пронађу починиоци овог инцидента, они ће заувек бити избрисани са свих АЕК-ових листа", наводи се у саопштењу атинског клуба поводом целог инцидента.

Поједни навијачи "црно-жутих" сматрају Аргентинца једним од најодговорнијих за катастрофални пораз у градском дербију од Олимпијакоса од 6:0, што је било довољно екипи из Пиреја да се окити новом титулом првака.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи