Успешна провера црно-белих

Партизан одиграо пријатељски меч против ОФК Београда, појачан снагама из Телеоптика. На крају, резултат 2:1, стрелци Илиев и Љујић за црно-беле, Жеравица донео предност "романтичарима". Меч одигран без присуства публике. Повратак Фејсе.

Партизан је савладао ОФК Београд са 2:1 у пријатељском мечу у Хумској улици. „Црно-бели" и „романтичари" искористили су паузу у шампионату Србије да одиграју меч без публике, а стрелци су били Илиев и Љујић за домаћу, а Жеравица за гостујућу екипу.

Утакмицу на стадиону Партизана пратили су само новинари, а Александар Станојевић, осми првотимаца, искористио је неколико фудбалера Телеоптика, као и Нигеријца Келечија, који је на проби у српском шампиону.

Гости су први стигли до предности у 27. минуту, када је Жеравица искористио асистенцију Крстића и са десетак метара савладао Радишу Илића.

Изједначење је донео Ивица Илиев, који је у финишу првог дела игре крунисао акцију Богуновића и Бабовића и још једном показао да је у изванредној голгетерској форми.

У другом полувремену, прилику су добили првотимци Телеоптика, Јојић, Ашковски, Трујић, Остојић и Љујић, а последњи је искористио своју прилику и у 75. минуту донео победу црно-белима и поставио коначан резултат.

Друго полувреме меча одиграо је и Љубомир Фејса, који се после годину дана вратио на терен, што може да радује и тренера Станојевића, као и навијаче Партизана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи