Опрез у Зеници!

Румунско Министарство спољних послова упозорило је навијаче који су отпутовали у Зеницу на фудбалску утакмицу са Босном и Хецеговином да буду опрезни.

Босна и Херцеговина састаје се са Румунијом у квалификацијама за Европско првенство 2012. године.

Румунима се препоручује да не користе алкохол и не паркирају у близини стадиона у Зеници, како би избегли конфликте и насиље. Они су упозорени да не носе специфичне ознаке ни транспаренте и да не скандирају речи које би могле вређати национална и религиозна осећања грађана Босне и Херцеговине.

Румунија игра у Групи Д и не стоји баш добро, али селектор Разван Луческу је изјавио да има поверења у екипу и да меч са репрезентацијом Босне и Херцеговине није одлучујући. Румунска репрезентација има проблема и са саставом екипе, јер Адријан Муту има грип, а ни Кристијан Киву није у потпуности физички спреман. Луческу је, ипак, оценио да ће скоро сигурно Муту играти, а што се тиће Кивуа одлучиће у последњем тренутку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи