Ван Бастен уместо Михајловића?

Фиорентина ове сезоне, осим на моменте, не игра као екипа која је најављивала борбу за Лигу шампиона. Опречним информацијама о судбини српског тренера Михајловића на клупи "виоле" придружују се и најновији наводи који већ говоре о Ван Бастену као о Михајловићевом наследнику.

Тренерска прича Синише Михајловића у Фиорентини, ако је судити по медијима на Апенинима, ближи се крај. По истој претпоставци Михајловићев наследник биће Марко Ван Бастен.

Цела прича је почела заправо у португалским медијима који су пренели изјаву генерелног менаџера Спортинга и кандидата за место председника тог клуба Педра Балтазара који је изјавио следеће:

"Довели смо Ван Бастена на два дана у Лисабон. Да ли ће тренирати Спортинг? Неће ускоро сигурно... Зашто? Зато што ће бити тренер Фиорентине наредне сезоне. Већ је прихватио понуду".

Италијански медији, који иначе нису познати по умерености, нису оклевали да цечу ствар прогласе готовом и да о Михајловићу пишу као о бившем тренеру "виоле".

Из Фиорентине су се осетили примораним да путем званичног саопштења оповргну медијске наводе. Један део саопштења гласи:

"Уз дужно поштовање према изјави коју је дао кандидат за председника Спортинга из Лисабона Педро Балтазар, Виола објављује да ти коментари немају основа и не кореспондирају са истином".

Фиорентина ове сезоне не бриљира и српски стручњак се налази под константним притиском медија који се не уздржавају у захтевима за Михајловићевом сменом.

После сјајних резултата са Катанијом у претходној сезони, Михајловић је дошао у Фиренцу. Међутим, резултати Фиорентине ове сезоне не задовољавају апетите већине навијача "виоле" jер је већ сада извесно да је Европа недостижна имајући у виду заостатак од девет бодова за Ромом која се налази на последњој позицији која гарантује место у Лиги Европе.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи