Тешко али заслужено

Селектор репрезентације Србије Владимир Петровић изјавио је да је његов тим до победе против Северне Ирске (2:1) дошао тешко, али заслужено. "Није било лако играти пред празним трибинама, још када противник води на полувремену. Међутим, у наставку смо успели да се консолидујемо и остваримо победу која ће нам много значити у наставку. Сада се лакше дише", рекао је Петровић.

Он је додао да није забринут што у Естонији због жутих картона неце моћи да играју капитен Дејан Станковић и Милош Красић.

"Они не могу, али могу двојица који вечерас нису могли, а то су Видић и Жигић", рекао је Петровић.

Капитен Србије Дејан Станковић одао је признање свим играчима и изразио задовољство што смо се вратили у игру.

"Знали смо да ће да буде овако и зато се веома радујемо победи. Рекао сам вам да ће Италија да добије Словенију и сада је све другачије. Прво од шест финала смо добили, сада нам следи још пет", рекао је Станковић.

Марко Пантелић, који се у репрезентацију вратио на најлепши могући начин - победом и поготком, изјавио је да гол поклања мами.

"Ово је за моју мајку, она зна жашто. Хвала момцима, борили смо се сви као један, чак и кад није ишло. Ни овог пута нећу да истичем себе због гола јер кад играмо за Србију то је најмање важно", рекао је Пантелић.

Бранислав Ивановић истакао је да не треба превише славити победу против Северних Ираца и да сада све снаге морамо да сконцентришемо на Естонију.

"Није било лако на полувремену када си у минусу, али у тим тренуцима се храбримо, кажземо: Идемо, да пробамо да се вратимо. На срећу, сада смо успели", истакао је Ивановић.

Милош Нинковић, без дилеме најзаслужнији за преокрет, изјавио је да је победу донео цео тим.

"Мислим и да селектор није правио измене да би момци који су почели меч успели да надокнаде минус. Била је ово тешка утакмица, али зато је победа слађа и много ће нам значити за наставак квалификација", истакао је Нинковић.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи