"Азури" победили Словенију

Репрезентација Италије као гост савладала Словенију са 1:0, стрелац јединог гола Тијаго Мота. Холанђани лако против Мађарске, Белгија славила у Аустрији, Франсуска лако против Луксембурга.

Италија је гостовала у Љубљани и остварила врло битну победу у борби за пласман на Европско првенство. "Азури" су славили са 1:0, голом Тијага Моте у 75. минуту меча и тако се учврстили на првом месту на табели групе Ц, у којој се налази и Србија.

Холандија је лако савладала Мађарску (4:0), а "лале" су већ на полувремену водиле са 2:0, головима Ван дер Варта и Афелаја. У другом делу, у стрелце су се уписали Кујт и Ван Перси.

Луксембург је дочекао репрезентацију Француске, која је врло лако изашла на крај са слабим противником. "Галским петловима" била су довољна два гола да убедљиво славе, а стрелци су били Мексес и Гуркуф.

Белгија је славила у Аустрији са 2:0, а стрелац оба гола био је Витсел у 6. и 50. минуту меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи