Реми Звезде и Олимпијакоса

Фудбалери Црвене звезде и Олимпијакоса ремизирали су 1:1 у пријатељској утакмици која је одиграна у Пиреју.

Првак Грчке повео је у седмом минуту, када је после слободног ударца са десне стране, најспретнији у казненом простору био штопер Олаф Мелберг. Београдска екипа изједначила је у 23. минуту, пошто је Милан Вилотић искористио центаршут Душка Тошића и са 10-ак метара волеј ударцем сместио лопту у мрежу.

У наставку утакмице Олимпијакос је имао теренску иницијативу и нешто више прилика за други погодак, али се мреже више нису тресле. 

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки указао је шансу већем броју играча како би се екипа што боље спремила за наставак домаће Супер лиге, у којој ће 2. априла црвено-бели гостовати код Јавора у Ивањици.

Београдски тим тренутно заостаје три бода за водећом екипом шампионата, "вечитим" ривалом Партизаном.

У присуству око 15.000 гледалаца оба тима наступила су у комбинованим саставима. Црвена звезда је започела утакмицу са једанаесторицом: Бајковић, Тошић, Вилотић, Мијаиловић, Бинић, Микић, Борха, Каду, Евандро, Јевтић и Калуђеровић, а играли су још Стаменковић, Перовић, Исах, Стојковић, Рељић, Чаушић и Срнић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи