Реднап не да Модрића

Тренер Тотенхема Хари Реднап рекао је да не намерава да прода играча Луку Модрића и да ће свака понуда заинтересованих клубова бити узалудна.

"Не бих га продао за 100 милиона фунти. Ни за милијарду. Он је срце клуба", рекао је Реднап Спортским новостима.

За Модрића су заинтересовани бројни европски клубови, после његових добрих игара ове сезоне у Премијер лиги и Лиги шампиона. Такође је и Модрићев агент Марио Мамић рекао да фудбалер неће напустити Вајт Харт Лејн.

"То су само гласине. Луку веже уговор до 2016. године и Тотенхем не планира да га прода. Он је у одличним односима са тренером Реднапом, а прошлог лета је продужио уговор са клубом", рекао је Мамић за Калчо Меркато.

Модрић је каријеру почео у Загребачком Динаму, играо је на позајмици за Зрињски и Интер из Запрешића, а 2008. године прешао је у Тотенхем. За лондонски клуб до сада је одиграо 106 утакмица и постигао 10 голова, док је за репрезентацију Хрватске наступио на 44 утакмице, а седам пута је био стрелац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи