Кркић се угледа на Бензему

Нападач Барселоне Бојан Кркић нема намеру да напушта Каталонце овог лета и сматра да је члан “најбољег клуба на свету”. Шпанац хвали Карима Бензему и сигуран је да на том примеру може доста да научи о упорности и вери у своје квалитете.

Бојан Кркић под вођстовм Пепа Гвардиоле не добија много прилика за игру, што је многе навело на причу о одласку 20-годишњег нападача из Барселоне. Како наводе италијански медији, до сада су највећу жељу за довођењем Кркића показали Наполи и Милан. Међутим, Бојан нема намеру да мења средину.

"Мој циљ је да се максимално концентришем на утакмице у сезони. Када се све заврши, тек тада ћу размотрити опције. Хоћу да се борим за место у тиму и да останем овде. Када се велики клубови интересују за тебе, онда је јасно да си поштован и увек је лепо чути тако нешто. Међутим, ја сам члан најбољег клуба на свету", изјавио је Кркић.

Млади Шпанац је затим упоредио своју ситуацију са оном у којој се налазио Карим Бензема. Кркић верује да ће на том примеру моћи доста да научи.

"Понављам, желим да се борим за место у тиму Барсе. Погледајте случај Бенземе. У једном тренутку је био на насловним странама и писало се да ће готово ситурно напустити Реал. Сада је свима доказао да уме да буде добар нападач и постиже голове. Доказао је да може бити звезда. То ми даје снагу да се борим. Дао сам доста голова у животу и то ћу и наставити да радим", закључује Кркић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи