Пирло у Јувеу?

Фудбалер Милана Андреа Пирло на крају сезоне ће напустити тај клуб и највероватније прећи у Јувентус.

Сајт Гол пренео је да управа Милана неће понудити Пирлу нови уговор, као и да је Јувентус већ започео преговоре о могућем трансферу. Пирлов уговор са Миланом истиче у јуну.

"Пирло ће сигурно напустити Милан на крају сезоне. Управа му није понудила нови уговор и највероватније то неће учинити јер су прошлог месеца почели преговори са Јувентусом", рекао је за сајт Гол извор близак Јувентусу.

"Спортски директор Јувентуса Ђузепе Марота и потпредседник Милана Адријано Галијани су на састанку у Торину разговарли о Пирлу. Преговори ће сигурно напредовати у јуну", додао је извор. Пирло би у случају преласка у торински клуб, наводно, морао да пристане на смањење плате, за готово милион евра по години.

"Једино би новац могао да буде проблем. Пирло у Милану има годишњу плату од 3,5 милиона евра. Али, ако би пристао на 2,5 милиона, Јувентус би га сигурно купио", рекао је он. "Црно-бели су у 'пол позицији', веома су заинтересовани. Јувентус и Милан су у прошлости добро сарађивали око трансфера. Али, Јувентус још није постигао договор са фудбалером", додао је он.

Британски медији пренели су да је Манчестер сити заинтересован за Пирла, али је извор сајта Гол рекао да ће због добрих међусобних односа са Јувентусом, Галијани покушати да убеди Пирла да пређе у торински клуб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи