Бенитез би да се врати у Ливерпул

Поносан сам на време када сам био тренер Ливерпула и волео би једног дана да се вратим. Кени Далглиш ради изванредан посао са екипом, али никад се не зна шта будућност доноси, рекао је шпански стручњак Рафаел Бенитез и додао да је питање времена када ће се вратити на Енфилд.

Од када је летос напустио Ливерпул, Рафаел Бенитез није имао превише среће. После само шест месеци шпански стручњак је због лоших резултата напустио клупу актуелног европског шампиона Интера, и сада је без посла. Бенитез је признао да му недостаје Ливерпул и да би волео да се врати у ту екипу.

"Поносан сам на време када сам био тренер Ливерпула и волео би једног дана да се вратим. Кени Далглиш ради изванредан посао са екипом, али никад се не зна шта будућност доноси. Мислим да је питање времена када ћу се вратити у клуб, и то би представљало испуњење мојих снова", рекао је Бенитез.

Он је додао да би радо тренирао и неке друге клубове са Острва, али рекао је да постоје тимови са којима не би сарађивао.

"Навијачи Ливерпула знају које клубове никад не би тренирао чак и да ми понуде посао. Ја јесам професионалац, али никад не би тренирао екипе које су највећи ривали Ливерпула. Нећу их именовати, али није тешко погодити о коме се ради", рекао је Бенитез, вероватно мисливши на Евертон и Манчестер јунајтед, који су традиционално највећи противници екипе са Енфилда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи