Красић најбоље појачање Јувентуса

Красић је убедљиво најбоља куповина Јувентуса у прошлој сезони, процењује познати фудбалски Интернет портал "Goal.com". Српски репрезентативац представљаће темељ око кога ће се у будућности градити напад торинске екипе, док је цена од 15 милиона евра више него повољна, наводи се у анализи овог портала.

Иако се чинило да је ово сезона у којој ће Јувентус коначно да се врати на стазе старе славе, торински клуб је поново разочарао навијаче. Спортски директор Ђузепе Марота, и поред бурног прелазног рока, није успео да направи шампионску екипу.

Прошлог лета у клуб је дошло чак 13 играча, а судећи према анализи познатог Интернет портала Goal.com, Милош Красић је убедљиво најбоља куповина клуба.

У анализи овог портала Красићу је додељена оцена пет минус, што га чини убедљиво најбољом Јувентусовом инвестицијом. За српског репрезентативца се напомиње да је брз, оштар и продоран, да има осећај за гол и да ће он представљати темељ напада Јувентуса у будућности.

Посебно се истиче чињеница да је Јувентус Красића купио за само 15 милиона евра, што је мала цена за тако квалитетног фудбалера.

У овој анализи високе оцене су добили и нападач Матри, који је зимус стигао у клуб и на осам мечева постигао пет погодака, и Кваљарела који је дошао из Наполија. За нијансу слабије су оцењени Соренсен, Сторари, Аквилани и Бонући.

Не тако сјајне оцене добили су Пепе и Барзаљи, док је једва прелазна оцена дата Траореу и Луки Тонију. Најгоре оцењен играч је летошње појачање из Удинезеа, Марко Мота, кога је Јуве платио пет милиона евра. Овај фудбалер је у анализи портала добио чистог кеца.

Занимљиво је да има и неоцењен играч. Реч је о Уругвајцу Хорхеу Мартинезу, који је доведен из Катаније за 12 милиона евра, али који још чека своју шансу да докаже квалитет.

На крају за цео претходни прелазни рок, спортски директор Ђузепе Марота добио је скромну оцену, три минус.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи