Лион спреман да прода Бастоса

Олимпик Лион позвао је заинтересоване клубове да пошаљу понуде за репрезентативца Бразила Мишела Бастоса. Јувентус већ неколико месеци покушава да потпише крилног играча, али очигледно је да званичних преговора није било. Иако је Бастос тренутно повређен, они који ће покушати да га доведу, неће проћи јефтино.

Председник Лиона Жан-Мишел Ола позвао је Јувентус да пошаље званичну понуду за Бразилца Мишела Бастоса. Крилни играч већ је дуго на мети "старе даме" и више пута је најављиван као једно од првих појачања за наредну сезону.

Јувентус очајнички тражи врхунског играча који ће заузети позицију на левој страни средине терена, па је спортски директор Ђузепе Марота означио Бастоса као "савршено појачање".

"Бастос би могао да напусти клуб ако је то оно што он жели и ако примимо интересантну понуду. Чекамо Јуве да пошаље предлог о сарадњи", рекао је Ола за медије у Италији.

Торински тим неће добити Бразилца по јефтиној тарифи, пошто његов уговор са Лионом истиче тек за две године. Клуб са Жерлана потрошио је 18 милиона евра, када је 2009. године довео Бастоса из Лила. Играч тренутно има повреду колена, а његов повратак на терен очекује се у последњим колима текућег првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи