"Посебни" се враћа на Острво

Недостаје ми Енглеска и мој следећи посао ће бити тамо. Имам недовршена посла, а мислим да и ја недостајем Енглеској, рекао је тренер Реала Жозе Мурињо за британски "Сан".

Од када је 2007. године напустио Челзи, једина жеља Жозеа Муриња била је да се врати на Острво. Иако је у међувремену освојио све што се може освојити са Интером, и бори се на свим фронтовима са Реалом, "Посебном" и даље недостаје Премијер лига.

"Недостаје ми Енглеска и мој следећи посао ће бити тамо. Имам недовршена посла, а мислим да и ја недостајем Енглеској", рекао је Мурињо за британски таблоид Сан (The Sun).

Он је додао да му посебно недостаје некадашњи клуб Челзи и сам Лондон, где је стекао пуно пријатеља.

"Моје време проведено у Челзију било је чудесно. Осећао сам се сјајно и као менаџер и као породичан човек. Моја породица и ја смо уживали тамо и стекли смо многе пријатеље. И данас се са њима чујемо", рекао је Португалац.

"Посебни" је рекао да није могао да одбије понуду Реала који је три пута долазио по њега.

"Имам још три године у Реалу. То је највећи клуб на свету, али је зато у њему најтеже радити. Три пута су долазили по мене, и трећи пут нисам могао да их одбијем, морао сам да пређем тамо", рекао је Мурињо.

"Посебни" је додао да му је Интер био велики изазов, јер је Италија колевка фудбалске тактике. Ипак, он је додао да је Енглеска нешто посебно.

"Лепо је било у Италији и сад у Шпанији, али то није Енглеска. Енглеска је нешто посебно. Људи у Италији, Шпанији и Португалу ме питају зашто толико волим Енглеску, али ја не могу да им објасним, једноставно је волим", закључио је Мурињо.

"Посебни" се често доводи у везу са Манчестер јунајтедом, где га виде као наследника Алекса Фергусона. Имајући у виду да Ферги нема намеру скоро да се повуче, све се више чују нагађања да би "Посебни" ипак могао да дође у Манчестер, али у редове Ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи